2 - 8 EKİM HAFTANIN ÖZETİ
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KONYSİAD) güz dönemi toplantısına katıldı. Antalya ve Konyaaltı için hayata geçirdiği ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Muhittin Böcek, dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.
📍ABB, Antalya Deprem Master Planı çalışmaları kapsamında deprem bilincini arttırmak ve vatandaşlara deprem anında sergilenmesi gereken doğru davranışları göstermek amacıyla deprem simülasyon tırını kente getirdi.
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ilçesinde muhtar, iş insanları, oda ve STK temsilcileriyle buluşarak, sorun, talep ve önerileri dinledi.
📍ABB ASAT Genel Müdürlüğü, yoğun göç nedeniyle alt yapı ihtiyacı artan Döşemealtı bölgesinde atık su sorunu için harekete geçti.
📍Başkan Muhittin Böcek’in “Planlı, kurallı, kimlikli kent” hedefiyle çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesinde Altıntaş Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı’na yollar kazandırıyor.
📍Moskova Hükümeti Bakanı, Dış Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler Başkanı Sergey Çeremin, Moskova-Güney İdari Yönetimi Başkan Yardımcısı Aleksey Yeroşin ve beraberindeki heyet Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.
📍4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı minik öğrencileri ağırladı.
ABB TV