18 - 24 EYLÜL HAFTANIN ÖZETİ
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da orman yangını bölgesinde incelemelerde bulundu. Evi yanan Fatih Akın isimli vatandaşı ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, gereken ne varsa yapacaklarını söyledi.
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin düzenlediği 36. Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı.
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve oda temsilcilerini ağırladı.
📍Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri Antalya'da yağmur suyu toplayıcı hatlarının bakımı ve temizliği için titiz bir çalışma yürütüyor.
📍Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde kanalizasyon çalışması başlattı. 40 km’lik ve yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli proje ile Demirtaş’ın yıllardır kangren haline gelen foseptik sorunu ortadan kalkacak.
📍19.Pilav Şöleni Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Burdur Turizm Sosyal ve Kültür Derneği ile iş birliği ile gerçekleştirildi.
ABB TV