11-17 EYLÜL HAFTANIN OZETİ
11 – 17 EYLÜL HAFTANIN ÖZETİ
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yeni eğitim öğretim yılının açılışını, Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. Başkan Muhittin Böcek, “Cumhuriyetimizin 100. yılı olması sebebiyle hep birlikte çok çalışacağız. Cumhuriyetimize de demokrasimize de eğitime de sahip çıkacağız” dedi.
📍Antalya Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı Başkan Muhittin Böcek’in başkanlığında 11 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirildi. Mecliste; "41 akıllı kavşak, 60 uzaktan erişimli kavşaklar, hep şeritlerimizi 2 ise 3, 3 ise 4-5 şerit yapmaya çalıştık" sözlerine yer veren Başkan Muhittin Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak gereğini yapıyoruz" dedi.
📍Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sedir Mahallesi'nde yapımı devam eden Sedir Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. "Cumhuriyetin 100. Yılına önemli bir eser bırakacağız” diyen Başkan Muhittin Böcek, Sedir Spor Kompleksi içerisinde spor salonu, fitness alanları, basket, voleybol sahası olacağını belirterek "Bu salonda gelecekteki filenin sultanları yetişecek” dedi.
📍Ukrayna Başkonsolosu, Başkan Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında barış mesajı veren Başkan Muhittin Böcek önümüzdeki sürece yine, işbirliği içerisinde devam edeceklerini belirtti.
📍ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya Toroslar Basketbol Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında takıma başarılar dileyen Başkan Muhittin Böcek "Bana seçimlerde Torosların evladı dediler. Bundan sonraki süreçte her zaman destekçiniz olacağım” dedi.
📍Türkiye’nin ilk hobi festivali, hobi tutkunlarını bir araya getiren HobiFest 2023 kapılarını Antalyalılara açtı. 16 - 17 Eylül’de Cam Piramit’te gerçekleştirilen festival keyifli anlara sahne oldu.
📍 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve insan sağlığı açısından önemli bir sorun haline gelen zirai ambalaj atıklarının toplanması ve kontrolü için Kumluca’da 8 noktada başlattığı "Çevre Dostu Çiftçi Kart" projesi diğer ilçelere de yayılıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi arasında Çevre Dostu Çiftçi Kart Projesi’nin Finike’de de uygulanmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.
ABB TV