Ekipler karın kapattığı yolları açıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda kar mücadelesi sürüyor. Büyükşehir ekipleri Alanya’da heyelan ve göçük nedeniyle bozulan yolları açarak vatandaşın mağduriyetini gideriyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimine bağlı kırsal alan ekipleri, Alanya’nın yüksek kesimlerinde karla mücadele, tuzlama ve yol bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
KARIN KAPATTIĞI YOLLAR AÇILDI
Taşatan mevkiinde bulunan Gören Yaylası’nda yaz-kış ikamet eden vatandaşların kar nedeniyle kapanan yolu Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin iki günlük çalışmasıyla açıldı. Yolların açılmasıyla birlikte bölgedeki vatandaşlar hem kendi ihtiyaçlarını hem de hayvanlarının yem ihtiyaçlarını giderme şansı buldu. Taşatan’da bulunan Hacıbeleni mevkiinde ise yolda meydana gelen buzlanmayı ortadan kaldırmak için ekipler bölgede tuzlama çalışması yaptı.
TIKANAN YAĞMUR GİDERLERİ TEMİZLENDİ
Demirtaş Vadisi’nde bulunan Sapadere, Beldibi, Fakırcalı, Başköy, Yeşilöz, İmamlı, Özvadi, Uğrak, Büyükpınar ve Hocalar Mahalleleri ile Alanya’nın kuzeyinde bulunan Asmaca Mahallesi’nde heyelan ve göçükler nedeniyle geçişi mümkün olmayan yollar Büyükşehir Belediyesi tarafından açılırken, yağmur giderleri, şarampoller ve tıkanan büzler de yoğun bir çalışmayla temizlenerek hizmete sunuldu.
-
Dust Buddies
23 Nisan 2020 -
Konyaaltı Sahil Projesi Basın Toplantısı
22 Şubat 2020 -
Akdeniz Sanayi Sitesi’nden Başkan Böcek’e ziyaret
16 Ocak 2020
Antalya Büyükşehir Belediyesi TV
ABBTV Antalya Büyükşehir Belediyesi Web TV kanalı hizmetidir.